Zsenge tök sült paradicsommal

FőoldalZöldségesételFőfogásZsenge tök sült paradicsommal

Idő: · Hozzávalók: 8 személyre

Zsenge tök sült paradicsommal hozzávalói:

Zsenge tök sült paradicsommal elkészítése:

A paradicsomot vékony szeletekre vágjuk, a tököt meghámozzuk, és vékonyan felszeleteljük. A hagymát cikkekre vágjuk, egy serpenyőben, forró olajban megpirítjuk, és olajjal vékonyan kikent hőálló sütőtálba tesszük. Váltakozva a hagymára rakjuk a tök- és a paradicsomszeleteket, megszórjuk finomra vágott majoránnával és zúzott fokhagymával, majd sózzuk, és borsot őrölünk rá. Kevés olajjal megöntözzük, és előmelegített, közepesen meleg sütőben 45 percig sütjük, illetve amíg a paradicsom megráncosodik, a tök pedig szépen megpirul. Sült húsok mellé tálaljuk.

Egy finom zsenge tök sült paradicsommal ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1005 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei