Zsenge kukorica

FőoldalSavanyúságFőfogásZsenge kukorica

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Zsenge kukorica hozzávalói:

Zsenge kukorica elkészítése:

A frissen tört, nem túl vastag kukoricacsöveket forrásban lévő vízbe tesszük, a vízhez sót adunk. A félig megpuhult kukoricát kiszedjük, hideg vízben lehűtjük, majd megfelelő magasságú patentüvegekbe tesszük.

Vízhez sót, cukrot adunk, ezt a levet a kukoricára öntjük, az üvegeket lezárjuk. Az első nap 30 percig, a másodikon 15 percig gőzöljük. (Ez a mennyiség 5 db 1 literes üveghez elegendő.)

Egy finom zsenge kukorica ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1093 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei