Zsemlekoszorú

FőoldalZöldségesételFőfogásZsemlekoszorú

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Zsemlekoszorú hozzávalói:

Zsemlekoszorú elkészítése:

A zsemléket a tejben megáztatjuk, majd jól kicsavarjuk. A tojássárgákkal, a snidlinggel, sóval meg csipetnyi szerecsendióval kikeverjük, majd a habbá vert tojásfehérjéket könnyedén belekeverjük. Vajjal kikent gyűrűformába töltjük és előmelegített sütőben kb. 20 percig, tűpróbáig sütjük. A zsemlekoszorút tálra borítjuk és a közepébe ragut, stb. tölthetünk.

Egy finom zsemlekoszorú ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1088 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei