Zöldségsaláta

FőoldalZöldségesételFőfogásZöldségsaláta

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Zöldségsaláta hozzávalói:

Zöldségsaláta elkészítése:

A sárgarépát, a zellert, a karalábét megtisztítjuk, megmossuk, finomra reszeljük. A paradicsomot leforrázzuk, bőrét lehúzzuk, vékony szeletekre vágjuk. A zöldpaprikát sütőben elősütjük, bőrét lehúzzuk, metéltre vágjuk. Előhűtött tányérra helyezzük a fejessaláta leveleket, erre ízlésesen felhalmozzuk a reszelt, darabolt zöldségféléket, és leöntjük a ketchupos öntettel. Az öntet készítése: a tejfölhöz ketchupot, citromlevet, sót és finomra vágott metélőhagymát adunk, törött borssal ízesítjük.

Jól lehűtjük.

Egy finom zöldségsaláta ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1095 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei