Zöldségropogós

FőoldalZöldségesételFőfogásZöldségropogós

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Zöldségropogós hozzávalói:

Zöldségropogós elkészítése:

A burgonyát és a sárgarépát megtisztítjuk, és nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Hozzáadjuk a lisztet, a felvert tojásokat, az apróra metélt petrezselymet és a fűszereket. Lapos korongokat formázunk a masszából, és forró olajban mindkét oldalát aranybarnára sütjük. Feltétként és köretként is tálalhatjuk.

Egy finom zöldségropogós ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 984 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei