Zöldségropogós

FőoldalZöldségesételFőfogásZöldségropogós

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Zöldségropogós hozzávalói:

Zöldségropogós elkészítése:

A sárgarépát, a karalábét apró kockákra vágjuk, a borsóval együtt egyhén sós vízben puhára főzzük. A margarinból, a lisztből világos rántást készítünk, a tejbe belekeverjük a tojásokat, és ezzel felöntjük a rántást. Hozzáadjuk a leszűrt zöldséget, a finomra vágott petrezselymet, megsózzuk, borsozzuk. Felforraljuk, majd kihűtjük. A tészta sűrűségű masszából rudakat formázunk, és megforgatjuk zsemlemorzsában. <>LI> Forró olajban kisütjük.

Egy finom zöldségropogós ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1488 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei