Zöldségpüré

FőoldalKöretFőfogásZöldségpüré

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Zöldségpüré hozzávalói:

Zöldségpüré elkészítése:

Tisztítsuk meg, és daraboljuk apróra a zöldségeket. Só nélkül, kevés vízben - kb. 15 perc alatt - főzzük puhára, majd a levét leöntve, turmixoljuk össze a zöldségeket. A végén öntsük fel a húslevessel és a tejjel, ízesítsük sóval, borssal, szerecsendióval, s langyosan tálaljuk. (Friss zöldségek helyett fagyasztottak is alkalmazhatóak.)

Egy finom zöldségpüré ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1067 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei