Zöldségpaella

FőoldalZöldségesételFőfogásZöldségpaella

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Zöldségpaella hozzávalói:

Zöldségpaella elkészítése:

A hagymát apróra, a paprikát kockákra vágjuk. A meghámozott paradicsomok belsejét kikaparjuk, húsukat felkockázzuk. A hagymát megpirítjuk az olajban, majd belekeverjük a zúzott fokhagymát, a paprikakockákat, a vékonyra szeletelt gombát, és időnként kevergetve 2-3 percig pároljuk. Hozzáadjuk a megmosott rizst, és még 1 percig főzzük. Beleöntjük a levest, sóval, borssal ízesítjük, a pirospaprikával és a sáfránnyal megszórjuk. Összekeverjük, felforraljuk, és 10-12 percig főzzük, időnként megkeverjük. Amikor a rizs megpuhult, hozzáadjuk a zöldborsót, és lefedve még 5 percig főzzük. Újrafűszerezzük, majd a paradicsomkockákkal és a petrezselyemmel megszórva, melegen tálaljuk.

Egy finom zöldségpaella ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 974 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei