Zöldségmártogatós

FőoldalZöldségesételFőfogásZöldségmártogatós

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Zöldségmártogatós hozzávalói:

Zöldségmártogatós elkészítése:

A salsa verde mártáshoz a krémsajtot habosra keverjük, hozzáadjuk az apróra vágott hagymát és olajbogyót, a zúzott fokhagymát és a Worchester-szószt. Folpackkal lefedjük, és 1 órára hűtőbe tesszük. A guacamole mártáshoz az avokádókat kimagozzuk, a héjukat levágjuk, és a gyümölcshúst a citromlével, a tejszínnel, a Cayenne borssal, kevés borssal és sóval turmixoljuk. A mártást tálba öntjük, folpackkal lefedjük, és tálalásig hűtőbe tesszük. A répákat meghámozzuk, majd a retkek kivételével valamennyi zöldséget hosszú, vékony szeletekre vágjuk. A retkeket egészben hagyjuk. A zöldségeket a mártásokba mártogatva fogyasztjuk.

Egy finom zöldségmártogatós ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1229 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei