Zöldségleves füstölt hússal

FőoldalLevesZöldségleves füstölt hússal

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Zöldségleves füstölt hússal hozzávalói:

Zöldségleves füstölt hússal elkészítése:

Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a lekapargatott, felszeletelt sárgarépát és 2 percig pirítjuk. Meghintjük 1 kanál liszttel, kevergetve pirítjuk, majd felöntjük 1 liter vízzel. Ételízesítővel és borssal fűszerezzük. Beletesszük a rózsáira szedett karfiolt és brokkolit, az apró kockákra vágott füstölt combot. Fedő alatt megfőzzük.

Egy finom zöldségleves füstölt hússal ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1140 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei