Zöldségkolbász

FőoldalZöldségesételFőfogásZöldségkolbász

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Zöldségkolbász hozzávalói:

Zöldségkolbász elkészítése:

A vegyes zöldséget megtisztítjuk, megmossuk, apró kockákra daraboljuk. Sós vízben megfőzzük.

A sertés apróhúst ledaráljuk, keverőtálba tesszük. A megfőtt és kihűtött zöldségeket, a zöldborsót és a tojásokat a húshoz keverjük. Sóval ízesítjük, őrölt borssal és apróra zúzott fokhagymával fűszerezzük. Apróra vagdalt petrezselyemzöldet keverünk hozzá, majd henger alakú darabokat formázunk belőle lisztezett kézzel. Felhevített olajban megsütjük, csepegtetőrácsra kiszedjük.

Sült burgonyával vagy kevert salátával tálalhatjuk.

Egy finom zöldségkolbász ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1349 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei