Zöldséges hajdina

FőoldalElőételZöldséges hajdina

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Zöldséges hajdina hozzávalói:

Zöldséges hajdina elkészítése:

A hajdinát kevés olajon pirítsuk meg, sózzuk, borsozzuk, majd öntsük fel kétszeres mennyiségű vízzel, és lefedve pároljuk. Az apróra a hagymát egy másik edényben, kevés olajban dinszteljük meg. A megtisztított zöldségeket vágjuk apró kockákra, szórjuk a hagymára, sózzuk, borsozzuk, és nagyon kevés vízzel pároljuk meg. Mielőtt elkészülne, szórjuk bele a zöldborsót, és amikor minden zöldség puha már, forgassuk össze a megfőtt hajdinával.

Egy finom zöldséges hajdina ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1313 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei