Zöldborsóleves

FőoldalLevesZöldborsóleves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Zöldborsóleves hozzávalói:

  • Zöldborsóleves
  • Zöldborsóleves elkészítése:

    A sárgarépát, petrezselyem gyökeret és a burgonyát apró darabokra, kockákra vágjuk. A felmelegített vajon kicsit megfuttatjuk. Megszórjuk liszttel és pirospaprikával, majd felengedjük a leveskockából készült levessel. Beleteszük a hagymát, megsózzuk, megvegetázzuk. Ha a zöldségek puhára főttek megszórjuk petrezselyemzölddel és tállaljuk.

    Egy finom zöldborsóleves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 2316 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei