Zöldbableves kovászos uborkával

FőoldalLevesZöldbableves kovászos uborkával

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Zöldbableves kovászos uborkával hozzávalói:

Zöldbableves kovászos uborkával elkészítése:

A zöldbabot feldaraboljuk és a karikákra vágott kolbásszal, kis szeletekre vágott kovászos uborkával meg a paradicsommal megfőzzük. Egy tálban kevés liszttel elkeverjük a fél pohár joghurtot és a fél pohár tejfölt, apróra vágott kaprot, esetleg kis cukrot, borsot teszünk bele, majd ezzel behabarjuk a levest. Feldaraboljuk a virslit és az összeforró levesbe rakjuk. Pirított kenyérkockákkal tálaljuk.

Egy finom zöldbableves kovászos uborkával ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 2547 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei