Valdorf saláta

FőoldalElőételValdorf saláta

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Valdorf saláta hozzávalói:

  • Valdorf saláta
  • Valdorf saláta elkészítése:

    A zellert megtisztítjuk, vékony metéltre daraboljuk és enyhén sós vízben megfőzzük, majd saját levében kihűtjük.

    Az almát megtisztítjuk, magházát eltávolítjuk, a zellerhez hasonlóan metéltre vágjuk. A dióbelet leforrázzuk, vékony barna héjját lehúzzuk és metéltre vágjuk, pár szemet díszítésre visszahagyunk.

    Keverőtálba tesszük a majonéz mártást, hozzákeverjük a tejszínből vert habot. Hozzákeverjük az előkészített anyagokat és jól lehűtve üvegtálon tálaljuk, tetejére dióbelet teszünk, salátalevéllel díszítjük.

    Egy finom valdorf saláta ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 2543 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:




    Guitarmaker (2012/11/19):
    A Waldorf, szerény tudomásom szerint, nyers zellerrel készül amit egy kis citromlével és sóval puhítunk

    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei