Vadkacsa leves

FőoldalLevesVadkacsa leves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Vadkacsa leves hozzávalói:

Vadkacsa leves elkészítése:

A megtisztított kacsahúst, csontot és belsőségeket megmossuk, kisebb darabokra vágjuk, és vajon megpirítjuk. Felöntjük vízzel, megsózzuk, belerakjuk a megtisztított zöldséget, a hagymát, szegfűszeget, babérlevelet, borókabogyót, a megtisztított és megmosott gombát, és addig főzzük, amíg a hús megpuhul. Majd a levest leszűrjük. A kacsahúst csészékbe tesszük, rámerjük a forró levest és megszórjuk az apróra vágott petrezselymzölddel. Rántott borsóval tálaljuk. Rántott borsó: sűrű palacsinta tésztát, forró olajba csurgatunk, megkeverjük,szűrő kanállal kiszedjük és külön kistányéron tálaljuk.

Egy finom vadkacsa leves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 3122 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei