Tojásos padlizsán

FőoldalFőfogásEgytálételTojásos padlizsán

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 2 személyre

Tojásos padlizsán hozzávalói:

  • Tojásos padlizsán
  • Tojásos padlizsán elkészítése:

    A padlizsánt ujjnyi hasábokra vágjuk, besózzuk és 30 percig állni hagyjuk (ha nem barna a magja, nem kell várni).

    A cikkekre vágott hagymát és a feldarabolt paprikát a padlizsánnal összetörjük, elkeverjük tojással, megsózzuk és ráöntjük a padlizsánra, majd átsütjük.

    Egy finom tojásos padlizsán ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 2313 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei