Tejbesushi

FőoldalDesszertÉdesTejbesushi

Nehézség: nehéz · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Tejbesushi hozzávalói:

  • 4 adag tejberizs
  • 25 szem amarena cseresznye lecsöpögtetve
  • 4 adag csokiszósz
  • esetleg beáztatott vietnámi rizspapír
  • Tejbesushi
  • Tejbesushi

Tejbesushi elkészítése:

A sushigyékényre friss-fóliát teszünk, amelyre a beáztatott rizspapírt tesszük. Egy maroknyi tejberizst ráterítünk, téglalap alakúra formázzuk, beletesszük a meggyet, feltekerjük, majd 8 darabba vágjuk. A gyakorlottabbak elhagyhatják a rizspapírt. Esetleg csokireszelékbe forgathatjuk.

Tejbesushi tippek:

Lehetséges töltelékek:
birsalmasajt,
aszalt gyümölcs
frjiss gyümölcs leitatva
fantázia határtalan

Egy finom tejbesushi ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

További szakácskönyvek:

Szerző: Guitarmaker

Teljes név: Benkő Gábor

0 Szakácskönyv megtekintése

Publikálva: | Megtekintve: 3996 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei