Sajtos csirke

FőoldalFőfogásHúsos ételSajtos csirke

Nehézség: közepes · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Sajtos csirke hozzávalói:

  • Sajtos csirke
  • Sajtos csirke elkészítése:

    A csirkecombokat megmossuk, letörölgetjük, és a forgóknál bevágjuk. A paradicsompürét az olajjal, a sóval a borssal, a többi fűszerrel és a zúzott fokhagymával mártást csinálunk, amivel bekenjük a csirkecombok minkét oldalát. A húsokat tűzálló edénybe rakjuk, és lefedve, előmelegített sütőben 25 percig sütjük. Amikor kivesszük, megszórjuk a húst reszelt sajttal. Újból befedjük és, még 15 percig sütjük. Végül levesszük a fedőt és megpirítjuk a sajtot a hús tetején. Nem szabad barnára sütni. mert keserű lesz. Párolt rizst és hagymás paradicsomsalátát tálalunk hozzá.

    Egy finom sajtos csirke ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    További szakácskönyvek:

    Szerző: nanszi89

    0 Szakácskönyv megtekintése

    Publikálva: | Megtekintve: 4226 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei