Rebarbarakrém

FőoldalDesszertÉdesRebarbarakrém

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Rebarbarakrém hozzávalói:

  • Rebarbarakrém
  • Rebarbarakrém elkészítése:

    A rebarbaranyelet ujjnyi vastagságra vágjuk, a citromhéjjal és a vaniliarúddal annyi vízzelvízzel főzzük szét, hogy sűrű krémet kapjunk. Amikor szétfőtt, kidobjuk belőle a citromhéjat és a vaníliarudat, édesítjük. Kis tálkákba tesszük és jól lehűtjük.

    Fokozhatjuk, ha a krémet ugyanannyi tejszínhabhoz keverjük.

    Egy finom rebarbarakrém ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 1899 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei