Rácgulyás

FőoldalHúsos ételFőfogásRácgulyás

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Rácgulyás hozzávalói:

  • Rácgulyás
  • Rácgulyás elkészítése:

    A felforrósított zsiradékon pirítsuk sárgára az apróra vágott hagymát, tegyük bele a felkarikázott zöldpaprikát, majd néhány perc múlva a megtisztított, felnegyedelt paradicsomot. Ha már az is mepirult egy kissé, akkor mehet bele a felkockázott hús. Ha már fehéredik, öntsünk fele annyi vízzel, amennyi ellepi, és lassú forralással főzzük. Amikor már majdnem puha, adjuk hozzá a megmosott rizst, s pótolljunk hozzá annyi forró vizet, hogy azt is ellepje. Borsozzuk, sózzuk és lassú tűzön főzzük, míg a rizs meg nem puhul. Tálalás előtt keverjük hozzá a tejfölt.

    Egy finom rácgulyás ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 1734 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei