Párolt káposzta ázsiai módon

FőoldalFőfogásZöldségesételPárolt káposzta ázsiai módon

Nehézség: közepes · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Párolt káposzta ázsiai módon hozzávalói:

  • Párolt káposzta ázsiai módon
  • Párolt káposzta ázsiai módon elkészítése:

    Káposztát elkeverjük a répával, besózzuk, állni hagyjuk. Cukrot karamellizálunk, s egy kis olaj hozzáadásával azon megfonnyasztjuk a hagymát (az újhagymát nem!).

    Ehhez hozzáadjuk a kinyomkodott répás káposztát, a gyömbért, jól átpirítjuk, majd felöntjük szakéval, szójaszósszal és csirkealaplével.

    Amikor a káposzta megpuhult, s elfőtte a levét, ízesítjük sóval, borssal, rizsecettel, adunk hozzá egy kis kínai sót, majd megszórjuk újhagymával.

    Párolt káposzta ázsiai módon tippek:

    Saját kreáció

    Egy finom párolt káposzta ázsiai módon ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    További szakácskönyvek:

    Szerző: Guitarmaker

    Teljes név: Benkő Gábor

    0 Szakácskönyv megtekintése

    Publikálva: | Megtekintve: 1840 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei