Őszibarackbólé

FőoldalItalŐszibarackbólé

Idő: · Hozzávalók: 8 személyre

Őszibarackbólé hozzávalói:

Őszibarackbólé elkészítése:

A citromok levét elkeverjük a porcukorral. Az őszibarackok héját lehúzzuk, kettévágjuk őket, magjukat kiemeljük, nagyobb kockákra vágjuk és a cukros citromlébe forgatjuk. Folpackkal letakarjuk és 3-4 órára hűtőbe tesszük. Tálaláskor a barackokra öntjük a pezsgőt (vagy az almalevet) és az ásványvizet, végül belekeverjük a citromfűleveleket.

Egy finom Őszibarackbólé ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1133 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei