Milánói makaróni

FőoldalHúsos ételFőfogásMilánói makaróni

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Milánói makaróni hozzávalói:

  • Milánói makaróni
  • Milánói makaróni elkészítése:

    A hagymát reszeljük le, s egy kanál zsíron pirítsuk sárgára. Adjuk hozzá a megtisztított, felszeletelt gombát, és a hagymával pároljuk puhára. Végül keverjük hozzá az apróra vágott füstölthúst és a paradicsompürét, sózzuk, borsozzuk, tegyünk bele egy kevés cukrot. Ha újra jól átforrósodott, eresszük föl 1 dl vízzel. Főzzük meg a makarónit, adjuk hozzá a paradicsomos mártást, s forrón, reszelt sajttal megszórva tálaljuk.

    Egy finom milánói makaróni ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 2505 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei