Mézes, fokhagymás csirkeszárny

FőoldalFőfogásHúsos ételMézes, fokhagymás csirkeszárny

Nehézség: közepes · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Mézes, fokhagymás csirkeszárny hozzávalói:

  • Mézes, fokhagymás csirkeszárny
  • Mézes, fokhagymás csirkeszárny elkészítése:

    A csirkeszárnyakat sózd, borsozd, s helyezd el egy tepsiben. Készíts mártást mézből, zúzott fokhagymából, pici szójaszószból, ketchupból és barna szezámolajból. Ezzel kend meg a húst, majd a tepsit tedd a sütőbe. (Amíg a csirke sül, néhányszor még átkenheted a mártás maradékával.) A sütés vége előtt szórd meg a szárnyakat szezámmaggal is.

    Mézes, fokhagymás csirkeszárny tippek:

    A képen rácsos burgonyával

    Egy finom mézes, fokhagymás csirkeszárny ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    További szakácskönyvek:

    Szerző: Guitarmaker

    Teljes név: Benkő Gábor

    0 Szakácskönyv megtekintése

    Publikálva: | Megtekintve: 2056 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei