Mentás őszibarackital mézzel

FőoldalItalMentás őszibarackital mézzel

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Mentás őszibarackital mézzel hozzávalói:

Mentás őszibarackital mézzel elkészítése:

Leöblítjük az őszibarackot és a mentát. A gyümölcsöt félbevágjuk és kimagozzuk. Lecsipkedjük a menta levelét. Fél őszibarackot kockákra vágunk és elkeverünk 1 teáskanál citromlével. A maradék citromlét és őszibarackot a mentával pürévé törjük. Hozzáadjuk a savót, és hideg vízzel 1 liternyire felhígítjuk. Mézzel és kardamommal ízesítjük. Az italt négy pohárba töltjük és belerakjuk a kockákra vágott őszibarackot. Mentával díszítjük.

Egy finom mentás őszibarackital mézzel ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1075 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei