Krampampuli bólé

FőoldalItalKrampampuli bólé

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Krampampuli bólé hozzávalói:

Krampampuli bólé elkészítése:

A hőálló tálba beletesszük a 2 palack bort, majd hozzá tesszük a narancshéjat, citromkarikákat, vanília rudat és a szegfűszeget ízlés szerint. Az egészet rezsón felforrósítjuk. Helyezzük a hőálló tálra a tartórácsot, és tegyük rá a süvegcukrot. Óvatosan, de alaposan locsoljuk meg a süvegcukrot rummal, majd gyújtsuk meg. Folyamatosan, kanalanként locsoljuk a süvegcukrot a rummal, amíg az teljesen bele nem olvad a borba. Iható forrón, de hűtve is kitűnő.

Egy finom krampampuli bólé ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1265 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei