Kolozsvári melegszendvics

FőoldalElőételKolozsvári melegszendvics

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Kolozsvári melegszendvics hozzávalói:

Kolozsvári melegszendvics elkészítése:

A meghámozott hagymát, a megnyúzott párizsit és a szalonnát kétszer daráljuk le egy húsdarálón. A péphez keverjük hozzá a tejfölt, és tégyünk bele egy kevés mustárt, ketchupöt, törött borsot és sót. A simára kidolgozott masszát kenjük pirított kenyérszeletekre, tegyük forró sütőbe, s ha a teteje már megpirult, olvasszuk rá a sajtot is.

Egy finom kolozsvári melegszendvics ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1178 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei