Kókusztejben párolt kinai kel

FőoldalElőételKókusztejben párolt kinai kel

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Kókusztejben párolt kinai kel hozzávalói:

Kókusztejben párolt kinai kel elkészítése:

Megtisztítjuk és megmossuk a kinai kelt, a brokkolit és a pórét. Valamennyit falatnyi darabokra aprítjuk. A gombát megtisztítjuk és négybe, illetve félbevágjuk. A citromcirkot leöblítjük, megtisztítjuk és szeletekre vágjuk. Megtisztítjuk és apróra vágjuk a fokhagymát. A chilit megmossuk, kimagozzuk és finomra aprítjuk. A zöldségeket, a gombát, a citromcirkot, a fokhagymát és a chilit forró olajban wokban vagy mély serpenyőben adagonként kisütjük. Hozzáadjuk a megmosott lencsét. Hozzáadjuk a kókusztejet, a currypasztát és a zöldséglevest. Körülbelül 10 percig pároljuk, közben időnként megkeverjük. Sóval és borssal ízesítjük. Belekeverjük a tejet és felmelegítjük. Illatos rizzsel tálaljuk. Aki csípősen szereti, díszítse chilivel az ételt.

Egy finom kókusztejben párolt kinai kel ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1380 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei