Kocsonya somogyi módon

FőoldalElőételKocsonya somogyi módon

Idő: · Hozzávalók: 8 személyre

Kocsonya somogyi módon hozzávalói:

Kocsonya somogyi módon elkészítése:

Egy nagy fazékban odatesszük a húsféléket, a fűszerekkel és a sóval együtt és annyi vízzel öntjük fel, hogy jól ellepje. Puhára főzzük. Tetejét kicsi állás után lezsírozzuk, a levét tányérokba szűrjük, a húst lecsontozva elosztjuk a tányérokba. A kocsonya tetejét dermedés után paprikázzuk.

Egy finom kocsonya somogyi módon ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1329 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei