Ketchupos rakott pirított szendvics

FőoldalElőételKetchupos rakott pirított szendvics

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Ketchupos rakott pirított szendvics hozzávalói:

Ketchupos rakott pirított szendvics elkészítése:

A kenyérszeletek mindkét oldalát gyengén megpirítjuk. A megtisztított, megmosott gombafejeket a fehérborban roppanós puhára pároljuk, majd kihűtjük. A megpirított kenyérszelet egyik oldalát a kikevert vajjal megkenjük, és sorban rárakjuk a paradicsomszeleteket és a félbevágott olívabogyót. Gyengén meghintjük kevés őrölt fehér borssal, őrölt bazsalikommal, és egyenletesen ráöntjük, majd elsimítjuk rajta a ketchupot. Végül ízlésesen a tetejére ültetjük a felszeletelt gombafejeket, és a grillsütőbe téve néhány percig sütjük.

Egy finom ketchupos rakott pirított szendvics ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1245 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei