Kelvirág sajtos mártással

FőoldalElőételKelvirág sajtos mártással

Nehézség: közepes · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Kelvirág sajtos mártással hozzávalói:

Kelvirág sajtos mártással elkészítése:

A tisztított karfiolt sós, cukros vízben megfőzzük, jeges vízben lehűtjük, majd tálalásig hűtőszekrényben tartjuk. A majonézbe keverjük a reszelt márványsajtot, őrölt fehérborssal ízesítjük és egy-két óráig érleljük. Üvegtálra tesszük a főtt lecsepegtetett karfiolt, a mártással bevonjuk, petrezselyemzölddel, paradicsom szeletekkel díszítjük.

Egy finom kelvirág sajtos mártással ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1258 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei