Kelpástétom

FőoldalElőételKelpástétom

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Kelpástétom hozzávalói:

Kelpástétom elkészítése:

A vegyes zöldséget sós vízben puhára főzzük, áttörjük, majd turmixban összekeverjük a sóval, borssal, reszelt szerecsendióval, illetve a tojásokkal. A leveleire szedett kelkáposztát megmossuk, majd jól leforrázzuk. Egy pástétomformát kikenünk vajjal, kibéleljük a nagyobb kellevelekkel. Beleteszünk pár kanál zöldségmasszát, erre ráteszünk egy kellevelet, megint massza, egészen addig, míg tart a hozzávalókból. Szorosan lefedjük alufóliával és közepes hőfokon kb. egy órán keresztül sütjük.

Egy finom kelpástétom ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1179 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei