Kék lagúna

FőoldalItalKék lagúna

Idő: · Hozzávalók: 1 személyre

Kék lagúna hozzávalói:

  • Kék lagúna
  • Kék lagúna elkészítése:

    4 szem jégkockát keverőpohárba (shaker) rakunk. Valamennyi hozzávalót ráöntjük, és körülbelül 15 másodpercig rázzuk. A pohár szélét bedörzsöljük citrommal, majd a darált mandulába mártjuk. A maradék jégkockát az italhoz adjuk. A gyümölcsöket pálcára fűzzük, és pohárra fektetjük.

    Egy finom kék lagúna ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 2092 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei