Kecsege egészben sütve

FőoldalElőételKecsege egészben sütve

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Kecsege egészben sütve hozzávalói:

Kecsege egészben sütve elkészítése:

A kecsegéket tisztítjuk, belsőségeit eltávolítjuk, sóval kívül-belül jól bedörzsöljük. Hegyes ormányukat a farkukba szúrjuk, így gyűrű alakú halakat kapunk. Lisztbe forgatjuk és felforrósított étolajban megsütjük. Közben forgatjuk, hogy minden oldala egyenletesen megsüljön.

Előmelegített tálra tálaljuk, salátalevéllel, petrezselyemzölddel és hámozott citromszeletekkel díszítjük.

Külön remulade mártást adunk hozzá.

Egy finom kecsege egészben sütve ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 4913 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei