Kaviáros pisztrángtál

FőoldalElőételKaviáros pisztrángtál

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Kaviáros pisztrángtál hozzávalói:

Kaviáros pisztrángtál elkészítése:

A pisztrángokat tisztítjuk, vigyázva, hogy a nyálkás részt ne sértsük meg, fejét a farkához tüzve gyűrü alakúra formázzuk. Forrásban lévő sós, ecetes vízben megfőzzük. Csepegtetőrácsra szedjük, kihűtjük és hűtőben megdermesztjük.Olvasztott és visszahűtött halaszpikkal fényezzük, majd az ezüst vagy a tükörtálra ízlésesen elhelyezzük.A halformák belső részébe egy-egy formázott citromra fekete és piros kaviárt teszünk, rákkal, petrezselyemzölddel díszítjük.Minden piszrtáng mellé egy töltött tojást és paradicsomot adunk köretnek, fodros salátával díszítve. Külön remulade mártást kínájunk hozzá.

Egy finom kaviáros pisztrángtál ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1038 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei