Kaviárkrém

FőoldalElőételKaviárkrém

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Kaviárkrém hozzávalói:

  • 5 g
  • 2 g őrölt bors
  • 40 g mustár
  • 100 g vaj
  • 10 db főtt tojássárgája
  • 100 g besamel
  • 100 g fekete kaviár

Kaviárkrém elkészítése:

A besamelt és a főtt tojássárgákat szitán áttörjük, keverőtálba tesszük. Vajjal habosra keverjük, sóval őrölt borssal és mustárral ízesítjük. Végül hozzákeverjük a kaviárt is. Szedvicsekhez, hideg halételekhez használjuk.

Egy finom kaviárkrém ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 2368 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei