Kaviár

FőoldalElőételKaviár

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Kaviár hozzávalói:

Kaviár elkészítése:

A kereskedelemben különböző minőségü kaviárokat lehet vásárolni. Ilyenek pl: a szürke-/orosz/, a festett-/dán/, a lazackaviár. Lényegében a kaviár tálalása minden fajtánál azonos: Előhűtött üvegtálra jégbeállítva tálaljuk. Külön tálkákban formázott vajat, citrom cikkeket és apróra vagdalt vöröshagymát adunk mellé. Külön, forró pirított zsemlét kínálunk hozzá.

Egy finom kaviár ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1700 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei