Kaszinótojás

FőoldalElőételKaszinótojás

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Kaszinótojás hozzávalói:

  • Kaszinótojás
  • Kaszinótojás elkészítése:

    A főtt tojásokat megtisztítjuk, keresztben félbevágjuk. A sárgákat kivesszük és szitán áttörjük, keverőtálba tesszük. Besamelt, vajat adunk hozzá, habosra keverjük. Sóval és mustárral ízesítjük, őrölt borssal fűszerezzük. A franciasalátából előhűtött tálra alapot formázunk, erre tesszük az előkészített tojások fehérjéit. Csillagcsővel ellátott habzsákba töltjük a tojáskrémet és beletöltjük a fehérjékbe. Tetejüket sonkaszeletkékkel és petrezselyem levelekkel díszítjük. A tál szélet salátalevéllel, petrezselyemmel és apróra vagdalt/spricc/ aszpikkal díszítjük. A mártást külön adjuk hozzá.

    Egy finom kaszinótojás ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 3228 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei