Károlyi saláta

FőoldalElőételKárolyi saláta

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Károlyi saláta hozzávalói:

Károlyi saláta elkészítése:

A fött burgonyát megtisztítjuk, félbe és vékony szeletre vágjuk. A paradicsomokat forróvízbe mártjuk, héjját eltávolítjuk, kockára daraboljuk. A zöldpaprikát kicsumázzuk, felkarikázzuk és leforrázzuk. A meghámozott kovászos uborkát és a keményre főzött tojásokat félbe, majd szeletre daraboljuk. A fejessalátákat megmossuk, ujjnyi vastag metéltre vágjuk. Keverőtálba tesszük az előkészített anyagokat, sóval ízesítjük, majd tartármártással összekeverjük. Előhűtött üveg vagy porcelántálon salátalevélre tálaljuk.

Egy finom károlyi saláta ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1885 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei