Karfiolos csirkeleves

FőoldalLevesKarfiolos csirkeleves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Karfiolos csirkeleves hozzávalói:

Karfiolos csirkeleves elkészítése:

A csirkenyakat megtisztítjuk, megmossuk, majd feldaraboljuk. Fazékba 1 l vizet teszünk, hozzáadjuk a csirkenyakat, az esszenciát, sót, és a borsot, és kb. 25 percig főzzük. Közben a karfiolt megtisztítjuk, rózsáira szedjük és meleg vízben, többször átmossuk, majd a leveshez adjuk, és puhára főzzük. Vajas rántást készítünk, majd berántjuk vele a levest. Ízesítjük az őrölt fenyőmaggal, borssal, a finomra vágott petrezselyemzölddel, végül belekeverjük a tejfölt, és jól összeforraljuk.

Egy finom karfiolos csirkeleves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1551 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei