Karfiol leves

FőoldalLevesKarfiol leves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Karfiol leves hozzávalói:

Karfiol leves elkészítése:

A zöldségeket megtisztítjuk, felkarikázzuk. A karfiolt rózsáira szedjük, megmossuk. Kevés olajon a zöldségeket, lefedve pároljuk 5-10 percig, majd felöntjük vízzel, fűszerezzük, hozzátesszük a karfiolt. Ha puha a karfiol a tejföllel elkevert liszttel behabarjuk a levest. A galuskát elkészítjük, beleszaggatjuk a levesbe.

Egy finom karfiol leves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1369 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei