Karamellhab

FőoldalDesszertÉdesKaramellhab

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Karamellhab hozzávalói:

  • Karamellhab
  • Karamellhab elkészítése:

    A kristály cukor felét tiszta edényben karamell színűre pirítjuk. Hozzáadjuk a felforralt tejet, rövid ideig forraljuk, amíg a karamell elolvad. Célszerű a tej hozzáadása előtt kevés vízzel felönteni a karamellizált cukrot, nehogy összekapja a forró cukor a tejet. A tojások sárgáját és a lisztet kevés hideg tejben elkeverjük, felmelegítjük a forró karamellás tej egy részével majd az egészhez öntjük. Végül a kristály cukorral habbá vert tojások fehérjét hozzáadjuk a karamell mártáshoz.

    Egy finom karamellhab ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 3069 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei