Karamellben forgatott burgonya

FőoldalDesszertÉdesKaramellben forgatott burgonya

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Karamellben forgatott burgonya hozzávalói:

Karamellben forgatott burgonya elkészítése:

A krumplit főzzük meg héjában, majd hámozzuk meg, és tegyük félre meleg helyre. Száraz serpenyőben olvasszuk fel a cukrot, s ha már világosbarnára pirult, adjuk hozzá a zsiradékot. Amikor a cukor ?fröcsögni" kezd, tegyük bele a burgonyát, és forgassuk át, amíg barna és fényes nem lesz. Ekkor gyorsan vegyük ki, hogy meg ne égjen!

Egy finom karamellben forgatott burgonya ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1049 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei