Kapros uborkaleves

FőoldalLevesKapros uborkaleves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Kapros uborkaleves hozzávalói:

Kapros uborkaleves elkészítése:

A vajból és a lisztből világos vajas rántást készítünk, hozzáadjuk az apróra darabolt kaprot. Felengedjük vízzel, sózzuk és vegeta ízesítőt adunk hozzá. Amíg az alaplé felforr előkészítjük az uborkát. A friss uborkát felszeleteljük, apró kockára daraboljuk, hozzáadjuk a leveshez és felforraljuk. A leveshez úgy adjuk hozzá a dúsítást, hogy kevés forró levessel felmelegítjük, nehogy a fehérje tartalom kipelyhesedjen.

Kapros uborkaleves tippek:

Előmelegített leveses csészében tálaljuk, külön pirított zsemleszeleteket adunk hozzá.

Egy finom kapros uborkaleves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1301 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei