Kapros túrós uborkaleves

FőoldalLevesKapros túrós uborkaleves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Kapros túrós uborkaleves hozzávalói:

Kapros túrós uborkaleves elkészítése:

A megtisztított uborkát apró kockákra vágjuk. A vajból és a lisztből világos rántást készítünk, beletesszük az apróra vágott kaprot, rövid ideig pirítjuk, majd felengedjük a húslevessel, és simára keverjük. Amikor felforrt, beletesszük az uborkát, majd a tejföllel összekevert, áttört túrót. Kb. 6-8 percig kislángon főzzük. Pirított zsemlekockát adunk hozzá.

Egy finom kapros túrós uborkaleves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1222 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei