Kapros sárgarépaleves

FőoldalLevesKapros sárgarépaleves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Kapros sárgarépaleves hozzávalói:

Kapros sárgarépaleves elkészítése:

Közepes méretű lábosban közepes hőfokon forrósítsuk fel az olajat. Adjuk hozzá a hagymát, valamint a fokhagymát, és pároljuk puhára (kb. 5 perc). Adjuk hozzá a levesalapot, a répát és a kakukkfüvet. Fedő nélkül főzzük, amíg a zöldségek teljesen megpuhulnak (kb. 40 perc). Turmixgéppel keverjük pépesre a levest, majd adjuk hozzá a sót és a borsot. Melegen öntsük tányérokba, díszítsük joghurttal és kaporral. Ha hidegen tálaljuk, vegyük le a tűzhelyről és hagyjuk kihűlni, majd letakarva tegyük be a hűtőszekrénybe. Tálalás előtt díszítsük.

Egy finom kapros sárgarépaleves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1371 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei