Kapros gombaleves

FőoldalLevesKapros gombaleves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Kapros gombaleves hozzávalói:

Kapros gombaleves elkészítése:

Vajon üvegesre pirítjuk a nagyon finomra vágott hagymát. Hozzáadjuk az alaposan megmosott, felszeletelt gombát. Mikor aranysárgára pirult, megszórjuk liszttel. Feleresztjük 1 liter vízzel, sózzuk, borsozzuk, és a leveskockával 20 percig forraljuk. Tálaláskor belekeverjük a tejfölt, és megszórjuk finomra vágott kaporral.

Egy finom kapros gombaleves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1284 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei