Kapros-túrós uborkaleves

FőoldalLevesKapros-túrós uborkaleves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Kapros-túrós uborkaleves hozzávalói:

Kapros-túrós uborkaleves elkészítése:

A vajból és a lisztből világos vajas rántást készítünk, hozzáadjuk az apróra darabolt kaprot. Felengedjük vízzel, sózzuk és vegeta ízesítőt adunk hozzá. Amíg az alaplé felforr előkészítjük az uborkát: felszeleteljük, apró kockára daraboljuk, hozzáadjuk a leveshez és felforraljuk. A túrót szitán átpaszírozzuk tejföllel simára keverjük. A leveshez úgy adjuk hozzá a dúsítást, hogy kevés forró levessel felmelegítjük, nehogy a fehérje tartalom kipelyhesedjen.

Kapros-túrós uborkaleves tippek:

Előmelegített leveses csészében tálaljuk, külön pirított zsemleszeleteket adunk hozzá.

Egy finom kapros-túrós uborkaleves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1252 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei