Káposztaleves húsgombóccal

FőoldalLevesKáposztaleves húsgombóccal

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Káposztaleves húsgombóccal hozzávalói:

  • Káposztaleves húsgombóccal
  • Káposztaleves húsgombóccal elkészítése:

    A káposztát jól kimossuk, majd feltesszük főni. Amikor készen van, pirospaprikával hagymás rántást készítünk, és besűrítjük a levest. Közben összegyúrjuk a húsgombócot, és vizes kézzel apró gombócokat formázva a kész levesbe főzzük. Lassú tűzön 20 percig forraljuk, és megtejfölözve tálaljuk.

    Egy finom káposztaleves húsgombóccal ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 2549 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei